art4uTM art4u tuotteiden tilaus- ja toimitusehdot

  HUOMIOITHAN KESÄN 2024 TOIMITUSAJAT:
   Heinä- ja elokuun tilauksien toimitusaika on normaalista poiketen n. 4 vkoa. Huomioithan tämän tilausta tehdessäsi. Aurinkoista kesää!
   • Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen Matkahuollon tai Postin välityksellä. Normaali toimitusaika on noin 3 viikkoa tilauksesta. Ensisijaisesti käytämme Matkahuoltoa, jolloin pakettisi noutopiste on yleensä lähin noutopiste - isot paketit toimitetaan kotiovelle.
   • Pakkaus- ja lähetyskulut ilmoitetaan siirryttäessä ostoskorissa kassalle. Pienet sisustustaulut; 16 euroa, 70 x 100 taulut 22,00 euroa, yli 100 x 100cm tuotteet toimitetaan kotiovelle ja toimituskulu on 38,00 tai 54,00 euroa. (Tilattaessa useampia tuotteita veloitetaan vain yksi postituskulu). Meiltä voi myös noutaa - valitse silloin toimitustavaksi nouto. Laitamme teille viestin, kun tuotteenne on noudettavissa.
   • Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
   • Kaikki tuotteet tehdään asiakaskohtaisesti, asiakkaan tilauksen mukaan, joten varmista huolella, että tuote on saapuessaan tilaamasi mukainen. Viallisissa tuotteissa asiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus. Mikäli tuote ei vastaa tilaustanne, niin pyydämme olemaan yhteydessä meihin mahdollisimman pikaisesti sähköpostilla. Omat tekstit ja omasta kuvasta tehtävät tuotteet otetaan palautuksina vain, jos niissä on tuotevirheitä.
   • Palautusmaksu veloitetaan palautuneista tai noutamatta jätetyistä tuotteista. Palautusmaksun summa määräytyy palautuneen tuotteen aiheutuneista kuluista. Palautusmaksua ei veloiteta vaurioituneesta tai väärästä tuotteesta. Myös uudelleen lähetetyistä tuotteista veloitamme uuden toimitusmaksun.
   • Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi. Emme kerää henkilötietoja markkinointia varten. Henkilötietojasi vastaanottavat: yrityksemme ja sen työntekijät, maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun, kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle, tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme sekä IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme. Säilytämme henkilötietojasi verkkokaupassa viiden vuoden ajan sekä sähköpostiarkistossa ja kirjanpitoaineistoissa seitsemän vuoden ajan. Sinulla on seuraavat oikeudet: oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot, oikeus tietojen oikaisemiseen, oikeus käsittelyn rajoittamiseen (emme lähtökohtaisesti käytä tietoja suoramarkkinointiin). Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.
   • Tekijänoikeus ja kuvasisältö: art4u ei ole vastuussa asiakkaan lataamasta sisällöstä. Asiakkaan on varmistettava, että ladattu kuvasisältö ei loukkaa alkuperäisen kuvan tekijän tekijänoikeuksia tai muita kuvaan sovellettavia lakeja.
tech
art4u.fi
Signa Oy
Petikontie 16-18, sisäänkäynti pääovesta A
FI-01720, Vantaa
FINLAND
art4u@art4u.fi
Y-tunnus: 0832709-1