Tuotetietoa

Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme vastaamaan yhä vaativampien sisustajien toiveita. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme Suomessa asiakastilausten mukaisesti räätälöiden. Teemme suurkokotulosteita valokuvatapeteille, erilaisille levypinnoille ja tarrataustaisille materiaaleille. Kiilaamme ja kehystämme isojakin tauluja. Leikkurilla leikattavat tarratuotteet seinille, laseille ja yritysteippauksiin saat kauttamme toiveidesi mukaan. Teemme myös suunnittelua ja asennusta pääkaupunkiseudulla.

Sisustustaulut

Sisustustaulujen vaihtoehdot:

  • Canvastaulu. 4cm paksulle kiilakehykselle pinnoitettu ripustusvalmis taidetuloste. Värit kestävät muuttumattomina vuosikymmeniä.
  • Akryylitaulu. Korkeakiiltoinen taulu paksulle akryylille. Taulussa on takana j-lista, jolla se jää n. 15mm irti seinästä.
  • DiPond levytuloste. Harjattua alumiinia muistuttava levy, jolle voidaan tulostaa kuva jättämällä pois valkoinen väri. Vaihtoehtoisesti voidaan tulosta valkoiselle DiPond levylle jolloin saadaan kevyt, iso taulu.
  • Taidetuloste. Voimme tehdä kuvat myös taidetulosteena paperille tai valokuvasuurennoksena, mikäli haluat perinteisemmän taulun. Teemme myös kehystyksiä.

Sisustustarrat

Sisustustarrat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Materiaalit ovat kauniin mattapintaisia lukuunottamatta hopeaa ja kultaa, jotka hieman kiiltävät. Normaaliolosuhteissa materiaali ei haalistu tai muuta muotoaan pitkänkään ajan (vuosien) kuluessa. Itse tuotteen kiinnittäminen on helppoa. Tuote toimitetaan siirtokalvolla, joka tekee asentamisesta helppoa ja nopeaa. Tuotteiden mukana toimitetaan helpot ja yksinkertaiset kiinnitysohjeet, pieni perhonen harjoitteluun sekä asennuslasta. Lasikalvot asennetaan laimean saippuaveden avulla jolloin kokematonkin asentaja saa ne kauniisti ja kuplattomasti lasiin. Myös tästä saatte hyvät asennusohjeet tuotteiden mukana.

Materiaali on myös liimapinnaltaan värillinen, joten lasiin asennettaessa grafiikka näkyy molemmin puolin.

Materiaalit voidaan kiinnittää tasaisille maalatuille ja tapetoiduille pinnoille, kaakeliin, lasiin, jääkaappiin ym. tuotteet eivät sovellu struktuurimaalipinnoille.

Lasikuitutapetin täytyy olla pienikuvioinen ja hyvin maalattu.

Voidaan kiinnittää myös kosteisiin tiloihin.

Tietokoneruudulla näkyvät värit saattavat olla luonnossa hieman eri sävyisiä. Jos epäilet sävyä niin pyydä värimalli!

Tuote kiinnittyy hyvin yhden kerran, mutta se ei ole siirrettävä.Irroitettavuus riippuu paljon kiinnitettävästä materiaalipinnasta, joten emme voi ottaa vastuuta mahdollisista pintavaurioista.

Akustiikkataulut

Valikoimassamme on useita levyvaihtoehtoja, joille voidaan tulostaa kuvaa tai maalata ja leikata akustoivia pintoja. Käytämme Ecophone ja Paroc 40mm akustiikkalevyjä. Standardikokoisessa 60 x 120cm levyssä on maalattu reuna, isommat koot täytyy listoittaa. Vaihtoehtona tulostetuille tauluille on tehdä kuva Konto Turvelevylle. Luonnonmateriaalille kuva tulostuu rouheana, hieman betonimaisena pintana. Reunat on siististi maalattu joten näitä ei pääsääntöisesti kehystetä. Akustiikkalevyt kiinnitetään seinään liimaamalla tai pienemmät mukana tulevilla kiinnikkeillä.

Voit valita kuva-aiheen valmismallistostamme tai lähettää meille oman kuvasi niin teemme siitä akustisen taideteoksen seinällenne.

Valokuvatapetit

Teemme valokuvatapetteja valmismalleista tai asiakkaiden omista kuvista. Valokuvatapetit tehdään aina räätälöidysti, määrämittaan asiakkaan seinän mukaan. Edullisin tapetti on 45cm leveätä kuitutapettia. Vaihtoehtona on vinyylikangastapetti, joka kestää kovempaa kulutusta ja jossa vuotakoko saadaan leveämmäksi.

tech
art4u
Petikontie 16-18
FI-01720, VANTAA
FINLAND
puh. 0500-705409
art4u@art4u.fi
Y-tunnus: 0832709-1