Tuotetietoa

Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme vastaamaan yhä vaativampien sisustajien toiveita. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme Suomessa asiakastilausten mukaisesti räätälöiden. Teemme suurkokotulosteita valokuvatapeteille, erilaisille levypinnoille ja tarrataustaisille materiaaleille. Kiilaamme ja kehystämme isojakin tauluja. Leikkurilla leikattavat tarratuotteet seinille, laseille ja yritysteippauksiin saat kauttamme toiveidesi mukaan. Otathan huomioon materiaalia valittaessa erilaisten materiaalien tulostusjäljen sekä näyttösi väriasetukset.

Sisustustaulut

Sisustustaulujen vaihtoehdot:

  • Canvastaulu. 4cm paksulle kiilakehykselle pingoitettu taidetuloste. Värit tulostuvat todella kirkkaasti canvakselle. Taulun voi ripustaa mukana tulevilla tauluun ruuvattavilla kiinnikkeillä tai suoraan puukehyksistä ruuvien varaan seinälle. Seinäruuvit tai proput eivät kuulu toimitukseen. Canvasta ei saa pyyhkiä kostealla.
  • Akryylitaulu. Korkeakiiltoinen taulu 3mm paksuiselle akryylille, jonka takana on 2-3mm valkoinen alumiikomposiittilevy suojana ja jämäköittämässä akryyliä (kokonais paksuus 5-6mm). Taulun takana on tukilistat sekä ripustuslista, josta taulun voi nostaa seinälle ruuvien varaan. Toimitukseen ei sisälly ruuveja eikä proppuja.
  • Metallitaulu. Vaihtoehtoina on mattapintainen, valkoinen 3mm alumiinikomposiittilevy tai 3mm harjattu alumiinin värinen alumiinikomposiittilevy. Levyjen sisus on mustaa polyeteeniä ja pinnat alumiinilevyä. Kerrosrakenteen ansiosta levyt ovat jäykkiä ja kevyitä. Harjattu alumiinilevy sopii kuville, jossa halutaan alumiinivärin näkyvän siellä missä väriä ei ole. Takana on valmiina ripustus- sekä tukilistat. Ruuvit ja proput eivät kuulu toimitukseen.

Sisustustarrat

Sisustustarrat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Materiaalit ovat kauniin mattapintaisia lukuunottamatta hopeaa ja kultaa, jotka hieman kiiltävät. Normaaliolosuhteissa materiaali ei haalistu tai muuta muotoaan pitkänkään ajan (vuosien) kuluessa. Itse tuotteen kiinnittäminen on helppoa. Tuote toimitetaan siirtokalvolla, joka tekee asentamisesta helppoa ja nopeaa. Tuotteiden mukana toimitetaan helpot ja yksinkertaiset kiinnitysohjeet, pieni perhonen harjoitteluun sekä asennuslasta. Lasikalvot asennetaan laimean saippuaveden avulla jolloin kokematonkin asentaja saa ne kauniisti ja kuplattomasti lasiin. Myös tästä saatte hyvät asennusohjeet tuotteiden mukana.

Materiaali on myös liimapinnaltaan värillinen, joten lasiin asennettaessa grafiikka näkyy molemmin puolin.

Materiaalit voidaan kiinnittää tasaisille maalatuille ja tapetoiduille pinnoille, kaakeliin, lasiin, jääkaappiin ym. tuotteet eivät sovellu struktuurimaalipinnoille.

Lasikuitutapetin täytyy olla pienikuvioinen ja hyvin maalattu.

Voidaan kiinnittää myös kosteisiin tiloihin.

Tietokoneruudulla näkyvät värit saattavat olla luonnossa hieman eri sävyisiä.

Tuote kiinnittyy hyvin yhden kerran, mutta se ei ole siirrettävä. Irroitettavuus riippuu paljon kiinnitettävästä materiaalipinnasta, joten emme voi ottaa vastuuta mahdollisista pintavaurioista.

Akustiikkataulut

Valikoimassamme on kaksi akustoivaa levyvaihtoehtoa, joille voidaan tulostaa kuvaa ja leikata akustoivia pintoja. Käytämme 20mm Konto-turvelevyä ja 12mm PET-kuitulevyä. Otathan huomioon erilaisten materiaalien tulostusjäljen sekä näyttösi väriasetukset.

Konto-turvelevy

Pintaturpeesta valmistettu Konto on kevyt, homehtumaton luonnontuote. Sillä on elävä, rouhea, kaunis ja hieman harmahtavan valkoinen pinta. Myös reunat ovat maalattu. Materiaalipaksuus 20mm.

Turvelevy on luonnontuote joten levyn pinnassa saattaa olla paljonkin vaihtelua.

PET-kuitulevy

PET-kuitulevy on puhtaan valkoinen, läpivärjätty, tasainen sekä huopamainen, johon saa tulosteen teräväpiirtoisena. Värit tulostuvat kirkkaammin valkoisen pohjansa vuoksi. Levy on PET kuidusta puristettu ja täysin kierrätettävä materiaali. Levyssä on siistit valkoiset reunat.

Voit valita kuva-aiheen valmismallistostamme tai lähettää meille oman kuvasi niin teemme siitä akustisen taideteoksen seinällenne.

Akustiikkalevyn kiinnitys

Taulun voit ripustaa sen taakse kiinnitetyn J-listan avulla. Tarvitset lisäksi seinään kiinnitettävät ruuvit ja proput, joiden varaan taulu nostetaan J-listasta. Jokaisessa tulostetussa akustiikkataulussa on taakse liimatut ripustus- ja tukilistat, jotka tuovat taulua hieman irti seinästä ja näin ollen parantavat myös akustiikkaa. Ruuvit ja proput eivät kuulu toimitukseen.

 

Valokuvatapetit

Teemme valokuvatapetteja valmismalleista tai asiakkaiden omista kuvista. Valokuvatapetit tehdään aina räätälöidysti, määrämittaan asiakkaan seinän mukaan.

Tuotevaihtoehtoina ovat:

1) Non woven kuitutapetti, jossa vuotakoko saadaan leveämmäksi, maksimissaan 130cm

2) Akustoiva tapetti, jonka paksuus on 3mm ja vuotaleveys n. 60cm.

tech
art4u.fi
Signa Oy
Petikontie 16-18, sisäänkäynti pääovesta A
FI-01720, Vantaa
FINLAND
art4u@art4u.fi
Y-tunnus: 0832709-1